Acasă > Știri > Conţinut

Câțiva angajați motivează scaunele cu ochiuri de plasă

Nov 24, 2017

logo168745.png

Menținerea confortabilă a angajaților în timpul muncii este un aspect important în menținerea lor fericită. În general, angajații fericiți sunt angajați mai productivi, astfel încât asigurarea fericirii angajaților are un sens bun în afaceri. Deși managerii au un control scăzut asupra dispozițiilor angajaților, există o afacere bună pe care o pot face pentru a face angajații să se simtă confortabil în timp ce lucrează. O modalitate importantă de a realiza acest lucru este furnizarea mobilierului potrivit, scaunele fiind printre cele mai importante mobilier.

Cei responsabili pentru furnizarea unui birou au câteva opțiuni atunci când vine vorba de scaune. Angajații au tendința să favorizeze scaunele cu ochiuri în special, astfel încât cumpărătorii de mobilier de birou ar trebui să le ia în considerare. Înainte de a ieși și cumpăra scaune de plasă, cumpărătorii ar trebui să fie familiarizați atât cu avantajele, cât și cu caracteristicile scaunelor cu ochiuri de plasă. Unele caracteristici fac o treabă mai bună decât altele în ceea ce privește asigurarea beneficiilor pe care angajații le plac pentru scaunele cu ochiuri de plasă. Prin urmare, cumpărătorii au mai multe șanse de a achiziționa scaunele cu ochiuri potrivite pentru angajații lor dacă înțeleg atât avantajele, cât și caracteristicile scaunelor cu ochiuri de plasă.

Beneficiile scaunelor de plasă

Menținerea confortabilă a angajaților la locul de muncă este importantă pentru productivitate și moralitate. Dacă angajații se simt îngrijorați din punct de vedere fizic, este mai probabil să lucreze sub potențialul lor. Asigurarea angajaților cu scaunele potrivite reprezintă o modalitate de a se asigura că sunt confortabile, iar scaunele de birou au o serie de avantaje față de scaunele tapitate. Familiarizarea cu avantajele scaunelor cu ochiuri de plasă îi ajută pe managerii de birouri să înțeleagă de ce angajații iubesc aceste tipuri de scaune și subliniază importanța dotării cu biroul a unui birou.

1. Ventilație

Beneficiul principal pe care le oferă scaunele cu plasă este ventilația acestora. Designul ochiurilor pe spatele scaunului permite fluxul de aer de-a lungul spatelui unui angajat, ajutând angajații să se răcească pe măsură ce stau și lucrează. Scaunele complet tapițate captează căldura care coboară de pe corpul angajaților de-a lungul spatelui, determinând angajatul să transpire. Având o spate umed este inconfortabil pentru mulți oameni. Prin ventilarea spatelui unei persoane, un scaun cu ochiuri de plasă îi menține o persoană rece, uscată și senzațională. La fel cum mulți oameni preferă să poarte sandale pe vreme caldă pentru a-și menține picioarele uscate, angajații preferă să stea în scaunele de plasă pentru a-și păstra spatele uscat.

2. Întreținerea minimă

Nu numai că un răcitor spate păstrează un angajat mai uscat și mai confortabil, dar lipsa de sudoare are ca rezultat și o menținere mai mică a scaunului. Sweat se poate înmuia în tapițerie, îl poate colora și poate încorpora un miros neplăcut în timp. Aceasta nu este o problemă cu scaunele de ochiuri. Din moment ce spatele angajaților se menține uscat, este puțină nevoie de a curăța scaune de plasă pentru a le menține în căutarea și miroase bine. Mulți angajați preferă să fie cât se poate de curat de un mediu cât mai curând, astfel încât curățenia scaunelor cu ochiuri de plasă este un mare apel.

3. Durabilitate

Poate fi greu de crezut, dar spatele scaunelor subțiri pe scaunele de plasă este destul de durabil. Țesătura este țesută strâns și, prin urmare, este puternică, luând mulți ani pentru a fi uzată. Spre deosebire de acestea, scaunele complet tapițate pot primi lacrimi în tapițeria lor, iar căptușelile se pot lovi, ceea ce face ca aceste scaune să fie atât uzate cât și inconfortabile. Multe scaune de plasă utilizează, de asemenea, rame rigide din plastic sau metal pentru a susține țesătura de plasă și aceste componente îmbunătățesc durabilitatea acestor scaune. Angajații se bucură de sentimentul că folosesc mobilier nou, iar durabilitatea sporită a scaunelor cu ochiuri de plasă conferă angajaților acest sentiment o perioadă lungă de timp.

4. Stilul

Stilul scaunelor cu ochiuri este, de asemenea, atrăgător pentru angajați. Scaunele cu ochiuri au un aspect modern datorită profilurilor lor subțiri. Ele sunt minimaliste în aspect și furnizează un birou cu ele vă ajută să creați un sentiment că biroul este pe marginea de taiere. Decorul unui birou contează multor angajați, așadar amenajarea biroului cu scaune cu ochiuri este o modalitate bună de a crea un fel de mediu de senzație modernă pe care mulți angajați îl apreciază.

5. Sprijin

Un alt avantaj important al scaunelor cu ochiuri de plasă este sprijinul pe care îl oferă acelora care stau în ele. Cele mai multe scaune cu ochiuri de plasă sunt în formă ergonomică, cu o plasă din spate curbată într-un mod care obligă un angajat să stea cu o poziție bună. Acest design ergonomic îi ajută pe angajați să se simtă confortabil pe parcursul unei zile lucrătoare, împiedicând astfel o durere de spate care poate afecta negativ performanțele angajaților. Cele mai multe scaune cu ochiuri de plasă sunt, de asemenea, foarte reglabile și angajații cum ar fi posibilitatea de a personaliza scaunele lor pentru a se potrivi cu preferințele lor de ședere. Reglabilitatea scaunelor cu ochiuri de plasa contribuie, de asemenea, la asigurarea unui sprijin maxim indiferent de dimensiunile persoanei care stă în ele.

Caracteristici scaun de mesh

Odată ce înțeleg motivele pentru care angajații iubesc scaunele cu ochiuri de plasă, cei responsabili pentru amenajarea unui birou pot începe să facă cumpărături pentru aceste scaune. Este important ca ei să acorde atenție anumitor caracteristici ale scaunelor de plasă, deși, pentru a se asigura că le cumpără pe cele care ar trebui să-i facă pe angajați confortabili și fericiți.

Înălțimea spatelui

Scaunele cu ochiuri au trei opțiuni diferite pentru înălțimea spătarului: spate, spate și spate. Tabelul de mai jos explică caracteristicile fiecăreia dintre aceste opțiuni.

Înălțimea spatelui caracteristici
Low-Back Partea de sus a spătarului se termină, de obicei, chiar sub paletele umărului angajatului; Spațiul de întoarcere este pentru tipul de muncă în care angajații sunt activi la birourile lor și înclinându-se în mod constant în față
Mid-spate Urcați până la umeri sau chiar mai jos; Sunt pentru angajații care au nevoie de o mulțime de sprijin înapoi pe parcursul unei zile lucrătoare; Ideal pentru angajații care scriu pe calculatoare în cea mai mare parte a zilei
High-Back Urcați peste umerii și puteți avea chiar și o tetieră; Sunt de obicei scaune executive, adăugând confort suplimentar pentru întâlniri constante și sesiuni frecvente de brainstorming solo

Natura responsabilităților cotidiene ale angajaților determină, în mare măsură, ce niveluri de înălțime din spate sunt adecvate pentru ele, ceea ce face relativ ușor să se ia decizii de cumpărare cu privire la această caracteristică.

ajustabilitate

Multe scaune cu ochiuri de plasă sunt foarte reglabile și, așa cum am menționat mai sus, este important să oferim sprijin suficient pentru angajați. Ar trebui să fie cel puțin posibil să reglați înălțimea scaunului scaunului pentru a se potrivi lungimilor diferite ale picioarelor. Unele scaune cu ochiuri de plasă au de asemenea scaune reglabile, ceea ce le permite angajaților să le aluneze în sus și în jos de-a lungul unei șine. De asemenea, este posibil să se ajusteze suma pe care angajații o pot sprijini în scaun, precum și înălțimea cotierelor. Ar trebui să fie, de asemenea, posibilă ajustarea nivelului tetierelor pentru scaunele care au tetiere.

Capacitatea de greutate

O caracteristică importantă care trebuie acordată atenției este capacitatea de greutate. Mesele de scaun au o greutate maximă pe care sunt proiectate să le dețină și acest număr poate varia de la modelul scaunului la modelul scaunului. Toți vânzătorii de scaune de plasă ar trebui să pună aceste informații la dispoziția cumpărătorilor deoarece achiziționarea unui scaun cu sprijin necorespunzător în greutate poate duce la un scaun rupt și la un angajat nefericit.